@TELEKOM
COMMUNITY STORE

Aktivitetet e fundit

elecB

Telekom Electronic Beats

21-08-2016

Telekom prezanton Telekom Electronic Beats Albania.

SHIKO

Ofertat e fundit

Flagship

EKSKLUZIVE: PAKETAT FLAGSHIP

Zgjidhni paketën tuaj Flagship, ekskluzivisht @Telekom Community Store

SHIKO

@TELEKOM është një vend ndryshe, për njerëz ndryshe. Koncepti alternativ i dyqanit ndërthur tekonologjinë, artin dhe kulturen në zemër të kryeqytetit. Do të gjeni oferta ekskluzive, ekspozita, demo të teknologjive të fundit ose thjesht çaste të këndëshme mes miqsh.

KALENDARI

Këtu do të gjeni kalendarin e aktiviteteve të ndryshme në @Telekom. Ekspozita, unplugged, mbrëmje tematike, prezantime teknologjie – ky ambient është në dispozicion për gjithçka është e fundit dhe interesante në art, kulture dhe teknologji.

elecB

Telekom Electronic Beats

21-08-2016

Telekom prezanton Telekom Electronic Beats Albania.

elecB

Telekom Electronic Beats

Telekom prezanton Telekom Electronic Beats Albania.
Një projekt për të zbuluar dhe krijuar trendet e reja në botën e kulturës urbane, në internet, në mediat sociale, në radio, në TV dhe në festat më pikante në vend.

http://www.electronicbeats.com.al/
http://www.facebook.com/electronicbeats.al/
http://www.instagram.com/electronicbeats.al/

Fb_TimelineCover_851px_x_315px

Colors of Albania

08-06-2016

Colors of Albania është një fushatë mbarëkombëtare dhe konkurs fotografik në mediat sociale per promovimin e Shqipërisë

Fb_TimelineCover_851px_x_315px

Colors of Albania

Colors of Albania është një fushatë mbarëkombëtare dhe konkurs fotografik në mediat sociale per promovimin e Shqipërisë (Instagram, Facebook,Twitter etj.)

Kjo nismë synon prezantimin e imazhit të vendit, duke përcjellë anembanë botës, ngjyrat e vërteta të shoqërisë, qytetet dhe fshatrat mahnitëse, bregdetet dhe pejisazhet e paprekura, si dhe pazaret e kështjellat historike të Shqipërisë.

Konkursi  #ColorsofAlbania ka filluar më 27 Maj 2016 dhe do të zgjasë deri më 31 korrik 2016. Lançimi i fushates do të zhvillohet @Telekom Community Store ditën e mërkurë ora 18:30

 

KONCEPTI

@TELEKOM COMMUNITY STORE është një vend ndryshe, për njerëz ndryshe. Shumë më tepër se thjesht një dyqan, @TELEKOM kërkon të përçojë esencën e markës Telekom. Faktin se si teknologjia pasuron jetën tone dhe na bashkon me njëri tjetrin, kudo ku jemi.

@TELEKOM është një vend ku mund të kaloni disa çaste me miqtë, duke përfituar nga WiFi falas dhe ambientet e barit modern.

@TELEKOM është edhe një hapësirë kulturore ku vazhdimisht do të ketë organizime të ndryshme. Ekspozita arti, koncerte, showcase teknologjie dhe më shumë.

@TELEKOM është edhe vendi ku mund të gjeni ofertat dhe produktet e fundi të Telekom Albania. Si vend special, nuk do të mungojnë edhe ofertat speciale. Ndjehuni të lire të vizitoni, të provoni pajisjet e ndryshme dhe të pyesni stafin tone për gjithçka. Ju mirëpresim @TELEKOM.

OFERTAT

@TELEKOM COMMUNITY STORE është një vend për tu socializuar, por edhe për të përfituar nga oferta ekskluzive vetëm për klientet @. Këtu do të gjeni ofertat e fundit.

Flagship

EKSKLUZIVE: PAKETAT FLAGSHIP

Zgjidhni paketën tuaj Flagship, ekskluzivisht @Telekom Community Store

Flagship

EKSKLUZIVE: PAKETAT FLAGSHIP

Zgjidhni një nga paketat e mëposhtme, ekskluzivisht @TELEKOM Community Store, duke filluar nga data 31 Mars.

 Paketa Flagship L për vetëm 1,190Lekë  e cila përfshin 2000 minuta kombëtare, 20 minuta ndërkombëtare, 2000 SMS me rrjetin Telekom, 500 SMS Kombëtare/Ndërkombëtare si dhe Internet pa limit.

Paketa Flagship XL për vetëm 1,300Lekë  e cila përfshin 3000 minuta kombëtare, 60 minuta ndërkombëtare, 3000 SMS me rrjetin Telekom, 600 SMS Kombëtare/Ndërkombëtare si dhe Internet pa limit.

Aktivizimi:

  •     Vetëm @Telekom Community Store
  •     Me SMS me tekst BA tek 142

 Shënime:

Çmimi i mësipërm është me TVSH. Përfitimet e paketës janë të vlefshme për 4 javë nga momenti i aktivizimit.
Pas konsumit prej 3GB internet ju do të vazhdoni të keni keni internet pa limit, por me shpejtësi të reduktuar.

oferta1

DYFISH INTERNET PËR PLANET E REJA ME KONTRATË

Çdo kontratë e re, ose bartje numri tuaj individual me kontratë tek @ Telekom do të përfitojë dyfish internet përgjatë gjithë kohëzgjatjes së kontratës!

oferta1

DYFISH INTERNET PËR PLANET E REJA ME KONTRATË

Çdo kontratë e re, bartje numri individual me kontratë tek @ Telekom do të përfitojë dyfish internet përgjatë gjithë kohëzgjatjes së kontratës!

Pra:

  • Planet SMART M dhe SMART L nga 3GB do të kenë 6GB për 1 vit ose 2 vjet.
  • Plani SMART XL nga 5GB do të ketë 10GB për 1 vit ose 2 vjet.
oferta3

INTERNET 4 LIFE ME ÇDO SMARTPHONE

Zgjidhni një smartphone në dyqanet Telekom deri në datën 10 Janar 2016 dhe do të keni 1GB internet falas, përjetë në numrin tuaj Telekom që do të përdorni me atë smartphone.

oferta3

INTERNET 4 LIFE ME ÇDO SMARTPHONE

Zgjidhni një smartphone në dyqanet Telekom deri në datën 10 Janar 2016 dhe do të keni 1GB internet falas, përjetë në numrin tuaj Telekom që do të përdorni me atë smartphone.

E vështirë për tu besuar. Na vizitoni në çdo dyqan Telekom.

TOUR